درخواست دمو
  • تحلیل و رصد فضای مجازی
  • محصولات
    سامانه رصد و پایش شبکه‌های اجتماعی (دیتامی)
    آنالیز و تصویر برند (برندمی)
    گزارش‌های تحلیلی از فضای مجازی (اینفومی)
  • خدمات
    هشتگ‌های ترند توییتر
    بولتن ساز
    رصد توییتر
    رصد اینستاگرام
    رصد اخبار
  • همکاری
    طرح همکاری در فروش
  • بلاگ
    سوشال لیسنینگ
    نظرات کاربران در مورد سریال یاغی
    واکنش کاربران به حادثه متروپل
    تحلیل جادی میرمیرانی در توییتر فارسی
  • درباره ما
    معرفی لایف‌وب
    تماس با ما
021-87700133
لایف‌وب لایف‌وب
لایف‌وب
  • تحلیل و رصد فضای مجازی
  • محصولات
    سامانه رصد و پایش شبکه‌های اجتماعی (دیتامی)
    آنالیز و تصویر برند (برندمی)
    گزارش‌های تحلیلی از فضای مجازی (اینفومی)
  • خدمات
    هشتگ‌های ترند توییتر
    بولتن ساز
    رصد توییتر
    رصد اینستاگرام
    رصد اخبار
  • همکاری
    طرح همکاری در فروش
  • بلاگ
    سوشال لیسنینگ
    نظرات کاربران در مورد سریال یاغی
    واکنش کاربران به حادثه متروپل
    تحلیل جادی میرمیرانی در توییتر فارسی
  • درباره ما
    معرفی لایف‌وب
    تماس با ما
  1. خانه
  2. آموزش رصد فضای مجازی
  3. تحلیل داده توییتر و نحوه استفاده از داشبورد آنالیز توییتر را بشناسید

تحلیل داده توییتر و نحوه استفاده از داشبورد آنالیز توییتر را بشناسید

admin admin
5 اسفند 1400
آموزش رصد فضای مجازی
تحلیل داده توییتر و نحوه استفاده از داشبورد آنالیز توییتر را بشناسید

 

اگر صاحب کسب و کار یا بازاریاب دیجیتال هستید، از قدرت توییتر در بازاریابی شبکه اجتماعی و ارتقای تصویر برندتان آگاهید. اگر می‌خواهید بهینه عمل کنید، آنالیز توییتر به شما کمک می‌کند تا با استفاده از داده‌هایی شامل ایمپرشن و… که از این شبکه اجتماعی به دست آورده‌اید، مخاطبین هدف خود را بیشتر بشناسید و سیاست بازاریابی اجتماعی و تصویر برندتان در آن را بهبود بخشید.

آنالیز داده توییتر با کمک داشبورد تحلیلی توییتر که به صورت رسمی از سوی آن شرکت منتشر شده یا ابزارهای دیگر قابل انجام است. این ابزارها برای پایش شبکه های اجتماعی مربوط به کسب و کار شما ایجاد شده اند که برای بازاریابی دیجیتال شما حیاتی است. برای تحلیل داده توییتر چه از داشبورد توییتر استفاده کنید چه از ابزارهای دیگر آنالیز توییتر، به نتایج شگفت انگیزی می رسید.

آیا بهتر نیست بدانید چه ساعتی و چه روزی برای پست گذاشتن شما مناسب است؟ آیا دوست ندارید کسانی که بیشترین مشارکت را با پیچ شما داشته اند شناسایی کنید و ارتباط بگیرید؟ آیا انتخاب مفیدترین هشتگ ها برای توییتر شما ضروری نیست؟ این آمارها و دیگر تحلیل‌های‌ داده ای توییتر را در این نوشته بخوانید:

  • تحلیل داده توییتر چیست؟
  • مزایای آنالیز توییتر چیست؟
  • نحوه دسترسی به داشبورد رسمی تحلیل توییتر
  • 11 مورد از مفیدترین آمار تحلیلی توییتر

تحلیل داده توییتر چیست؟

آنالیز توییتر یک داشبورد داده است که توسط خود توییتر توسعه داده شده و عملکرد حساب شما را بررسی می‌کند. این ابزار از سال 2014 وجود داشته است و برای همه کاربران توییتر، از جمله حساب‌های شخصی و تجاری، در دسترس است.

با داشبورد تحلیل داده توییتر، شما می توانید به آمارهایی نظیر موارد زیر دست بیابید:

  1. نرخ افزایش یا از دست دادن فالوورها (دنبال کنندگان) شما
  2. شناسایی وفادارترین فالوورهای اکانت شما
  3. تعداد بازدیدهای انجام شده از پیج یا توییت‌های شما
  4. نرخ تعامل و مشارکت مخاطبان با شما
  5. میزان ریتوییت‌های انجام شده از شما

با کمک این داده های توییتری و تحلیل آن، شما می توانید کمپین های بهتری برای توییتر خود طراحی کنید و استراتژی حضور خود در این شبکه اجتماعی را بهبود بخشید. این کار به شما کمک می کند تا هم تصویر برندتان را در ذهن مخاطب بالا ببرید، و هم از اتفاقاتی که پیرامون شما رخ داده است بهتر مطلع شوید و نسبت به آن اقدام کنید.

این خود در راستای سوشال لیسنینگ یا شنیدن رسانه های اجتماعی است که از مهمترین اقدامات شما در حوزه بازاریابی دیجیتال و برای بهبود شبکه اجتماعی برند شما است.

با تحلیل داده توییتر، از توییت‌های خود می توانید نتایج بهتر و دنبال کنندگان بیشتری به دست بیاورید. با این ابزارها حتی شما نسبت به اینکه در چه زمان از روز بهتر است برای مخاطبتان توییت داشته باشد آگاهی پیدا می کنید. در کل این تحلیل به شما اطمینان خاطری خواهد داد که با آسودگی بیشتر و بدون نگرانی از نتیجه، فعالیت خود را در توییتر ادامه دهید.

مزایای تجزیه و تحلیل داده های توییتر

سه مزیت اصلی استفاده از تحلیل داده ای توییتر عبارتند از:

۱- یادگیری آنچه مخاطب شما واقعاً می‌خواهد

از طریق تجزیه و تحلیل توییتر، آمارهای ارزشمندی را از مخاطبان پیدا خواهید کرد که به شما می‌گوید فالوورها یا دنبال کنندگان شما به چه چیزی بیشتر پاسخ می‌دهند. پست‌های متنی؟ عکس؟ ویدئو؟ نظرسنجی؟ گیف‌های گربه؟! یا این همه موارد. بدون این داده‌ها، هرگز نمی‌دانید که چه نوع محتوایی موفق خواهد شد و چه چیزی نتیجه را از دست می‌دهد.

۲- رصد کردن رشد شما

اکسل‌ها و جداول تحلیلی خود را کنار بگذارید و محاسبات را به تجزیه و تحلیل توییتر بسپارید! با داشبورد تحلیل داده توییتر، می توانید افزایش یا از دست دادن فالوورهای خود را در ماه پیگیری کنید و روند رشدتان را در طول زمان مشاهده کنید. داشتن داده‌های تحلیلی به شما امکان می‌دهد ببینید چه نوع محتوایی برای شما دنبال‌کنندگان جدید می‌آورد یا آنان را دور می‌کند.

۳- پیدا کردن بهترین زمان برای پست کردن

بیشترین سوالی که پرسیده می‌شود این است که «بهترین زمان برای ارسال در توییتر چه زمانی است؟». نکته این است که هیچ زمان مناسبی برای همه وجود ندارد؛ این بستگی دارد که مخاطبان شما چه زمانی آنلاین هستند یا آن‌ها در بیشتر چه موقعیت‌های جغرافیایی‌ای حضور دارند.

با تجزیه و تحلیل داده های توییتر، می‌توانید متوجه شوید توییت‌های شما چه زمانی از روز بیشترین نرخ تعامل و ارتباط با مخاطب را دارند و به بهترین شکل کار می‌کنند.

پیشنهاد می‌کنیم برای آشنایی بیشتر با آنالیز دیتا، مطلب «تحلیل داده چیست؟» را مطالعه کنید.

روش دسترسی به داشبورد تحلیل داده توییتر

توییتر داشبورد گزارش دهی و آنالیز خود را توسعه داده که برای هر صاحب حساب توییتر قابل استفاده است. شما می‌توانید هم از طریق دسکتاپ (لپ تاپ و PC) و هم گوشی موبایل، به آنالیز داده های توییتر حساب خود دسترسی داشته باشید. اگر با دسکتاپ خود هستید می توانید وارد لینک زیر شوید یا در منوی کناری حساب کاربری خود، روی گزینه More کلیک کرده، وارد Analytics شوید:

ورود به داشبورد تحلیلی توییتر

 

ورود به داشبورد تحلیل داده توییتر در دسکتاپ

 

اگر از گوشی تلفن همراه خود استفاده می‌کنید؛ ابتدا به توییتی بروید که می‌خواهید داده‌ها را روی آن جمع آوری کنید؛ سپس روی گوشه سمت راست پایین آن بزنید.

ورود به داشبورد آنالیز داده توییتر در موبایل

دقت کنید اگر در دسترسی به داشبورد تحلیل داده توییتر خود مشکل دارید، ممکن است قوانین و شرایط استفاده توئیتر را برآورده نکرده باشید، که مثلاً شامل اطمینان از این است که حساب شما حداقل 14 روز فعال بوده است.

اکنون وقت آن شده که با ۱۱ مورد از بهترین اطلاعاتی که می توان از تحلیل داده توییتر به دست آورد آشنا شویم. این موارد بسته به روش‌هایی که افراد مختلف برای آنالیز توییتر استفاده کرده‌اند به صورت کاربردی و تجربی به دست آمده است.

1. مرور عملکرد ماهانه

نمای کلی عملکرد ماهانه خود را در عنوان «خلاصه 28 روزه» در صفحه اصلی داشبورد Twitter Analytics خود خواهید یافت. بررسی اجمالی عملکرد ماهانه‌تان به شما کمک می کند خود را بسنجید و رشد ماه به ماه را تعیین کنید.

مروری بر عملکرد ماهانه در داشبورد تحلیل داده توییتر

 

نمای کلی ماهانه یک نمای سطح بالا از عملکرد حسابتان را به شما نشان می دهد. در سمت چپ، نکات برجسته توییت خود را مشاهده خواهید کرد که شامل موارد زیر است:

  • توییت برتر: توییتی که بیشترین تعداد نمایش را دریافت کرده است.
  • منشن برتر: توییتی که به handle@ شما اشاره کرده و بیشترین تعداد نمایش را دریافت کرده است. (این می‌تواند شامل توییت‌های افراد دیگر نیز باشد)
  • فالوور برتر: حسابی با بیشترین تعداد فالوور که شما را در ماه دنبال کرده است.
  • توییت رسانه ای برتر: توییتی با عکس یا ویدیویی که بیشترین تعداد بازدید را داشته است.
  • توییت کارت برتر (اگر از توییت کارت استفاده می‌کنید): توییت با کارت توییتر که بیشترین تعداد نمایش را دریافت کرده است. (این می‌تواند شامل توییت‌های دیگران نیز باشد)

از این تحلیل داده توییتر چه استفاده‌ای کنیم؟!

توییت برتر و توییت رسانه برتر را در ماه بعد با یک عنوان جدید دوباره به اشتراک بگذارید.

توییت دارای منشن برتر را بازتوییت کنید.

با دنبال کننده برتر تماس بگیرید، از او برای دنبال کردن تشکر کنید و گفتگو را شروع کنید.

در سمت راست، چند آمار کلیدی حساب توییتر خود را برای این ماه خواهید دید. این اعداد برای گزارش‌دهی عالی هستند؛ از آن‌ها برای سنجش عملکرد ماهانه خود و تعیین رشد ماه به ماه استفاده کنید. داده‌های تجزیه و تحلیل در لحظه به روز می شوند و در نتیجه تا روز جاری، داده‌های دقیقی خواهید داشت.

2. آمار ترندهای شما

تمرکز بر فعالیت‌های روزانه رسانه‌های اجتماعی باعث می‌شود به راحتی از تصویر بزرگ‌تر غافل شوید. داده‌های ترندتان به شما می‌گوید که استراتژی‌های فعلی و کمپین‌های توییتر چقدر موفق هستند. رسانه‌های اجتماعی به سرعت تغییر می‌کنند، بنابراین باید مراقب داده‌ها باشید تا مطمئن شوید که با این تغییرات سازگار هستید.

 در اینجا چند سوال مفید وجود دارد:

  • چه چیزی باعث ایجاد دره شد؟
  • چه زمانی به نقطه عطف بعدی خواهیم رسید؟
  • در (x) روز یا ماه آینده کجا خواهیم بود؟
  • چه عواملی را در نظر نمی گیریم؟

این آنالیز توییتری را در کجا پیدا کنم؟ می‌توانید داده‌های ترند پنج معیار تعامل توییت را در سمت راست صفحه «توییت‌ها» پیدا کنید.

3. میانگین عملکرد توییت برای محک زدن

شما باید اهدافی را در رسانه‌های اجتماعی داشته باشید تا بدانید که آیا به نتایجی که می‌خواهید، می‌رسید یا نه؛ نه اینکه فقط به خاطر انتشار توییت‌ها آن‌ها را منتشر کنید. ارزیابی عملکرد خود در برابر آن اهداف، راهی عالی برای اطمینان از سرمایه گذاری در پلتفرم مناسب و ایجاد محتوایی است که با مخاطبان هدف شما کاملاً همسو می‌شود.

آمار توییتر به طور روزانه در نوسان است. این باعث می‌شود که مقایسه عملکرد شما برای یک دوره (مثلاً یک ماه) با دوره قبل دشوار باشد. یک راه حل خوب استفاده از میانگین‌هاست.

میانگین‌ها نوسانات را هموار می کند تا مقایسه را آسان‌تر کند. شما به راحتی می‌توانید میانگین عملکرد توییت خود را برای این ماه با ماه قبل مقایسه کنید و به سرعت تشخیص دهید که آیا عملکرد توییتر شما بهبود یافته است یا خیر.

این آمار داده های توییتر را در کجا پیدا کنم؟ می‌توانید میانگین‌های خود را در سمت راست صفحه «توییت‌ها» در داشبورد Twitter Analytics خود بیابید. آن‌ها درست در زیر هر یک از نمودارها قرار دارند.

میانگین عملکرد توییت در داشبورد تحلیلی توییتر

هنگامی که میانگین‌های خود را پیدا کردید، می‌توانید از آن‌ها برای تعیین معیارهای رسانه‌های اجتماعی و تجزیه و تحلیل عملکرد خود استفاده کنید.

4. نوع تعامل و مشارکت مخاطب

مشارکت بالای توییت همیشه به این معنی نیست که شما توییت موفقی ایجاد کرده‌اید. برای مثال، اگر 100 لایک دریافت کنید اما روی لینک کلیک نشود، توییت شما عملکرد خوبی داشته اما ارزش زیادی به کسب و کارتان اضافه نکرده است. شما می‌توانید با توجه به نوع خاصی از مشارکت مخاطبان، در توییتر عمیق‌تر شوید.

فعالیت های یک توییت در داشبورد آنالیز توییتر

در اینجا انواع مختلف تعامل توییت آورده شده است:

  • ریتوییت‌ها نشانه ارزش هستند. شخصی توییت شما را به اندازه کافی ارزشمند دانست که با مخاطبانش به اشتراک بگذارد.
  • لایک نشانه قدردانی است. توییت شما با اشخاص دیگری همسو بوده و آن‌ها می‌خواستند یک امتیاز مجازی به دست بیاورند.
  • کلیک روی لینک نشانه مرتبط بودن است. شخصی محتوای شما را آنقدر مرتبط یافته که به وب سایت شما سر بزند یا آنچه را که به اشتراک گذاشته بودید بررسی کند.
  • گسترش جزئیات نشانه کنجکاوی است. یکی از کاربران توییتر روی توییت شما کلیک کرده تا موضوع یا سایر نظرات شما را ببیند زیرا می‌خواهد بداند که آیا چیزهای بیشتری در توییت‌های شما وجود دارد یا نه.
  • مشارکت با رسانه‌ها نشانه تایید است. بینندگان می‌خواهند محتوای بیشتری را ببینند، بنابراین روی عکس شما کلیک کردند یا ویدیوی شما را تماشا کردند.
  • کلیک روی پروفایل نشانه علاقه است. مردم می‌خواهند به حساب شما نگاه کنند زیرا می‌خواهند بدانند شما کی هستید.

هر نوع تعامل داستان منحصر به فردی را روایت می‌کند!

نحوه پیدا کردن این داده‌ها: می‌توانید به سرعت و به راحتی برای یک پست جداگانه مستقیماً از داشبورد تحلیل داده توییتر خود به این آمار دسترسی پیدا کنید. روی «توییت‌ها» در نوار ناوبری بالا کلیک کنید و سپس برای هر توییتی از آن فهرست، روی «مشاهده فعالیت توییت» کلیک کنید.

5. نرخ تعامل و مشارکت مخاطب

نرخ تعامل شما تعداد مشارکت (در هر پست یا در حساب شما) تقسیم بر تعداد کل بازدیدها است. به عبارت دیگر، از بین تمام افرادی که این توییت را دیدند، چند درصد از مردم با آن تعامل داشتند.

شما می‌توانید با نظارت بر میزان تعامل توییت خود در هر نوع پست، بفهمید که دنبال کنندگان توییتر شما چه چیزهایی را دوست دارند یا برعکس، نمی پسندند. همچنین می‌توانید با دریافت میانگین نرخ تعامل بر اساس نوع تعامل، نحوه تعامل فالوورهایتان با انواع مختلف توییت‌هایتان را بفهمید. (مثلاً تعداد لایک‌ها تقسیم بر تعداد کل بازدیدها را محاسبه کنید تا میزان لایک خود را دریافت کنید).

چگونه این داده ها را پیدا کنیم؟ از داشبورد فعالیت توییت بازدید کنید و در ستون سمت راست در جدول توییت‌ها نگاه کنید. نرخ تعامل پس از نمایش و تعامل توییتر قرار گرفته است.

نرخ مشارکت در داشبورد آنالیز توییتر

همچنین می‌توانید این اطلاعات – و خیلی بیشتر – را در داده‌های خروجی گرفته شده از Twitter Analytics دریافت کنید. از داشبورد، به «توییت‌ها» بروید و روی دکمه خروجی یا Export داده در گوشه سمت راست بالا کلیک کنید. فایل دانلود شده را بردارید و آن را به Excel یا Google Sheets وارد کنید.

توییتر داده‌های حداکثر 3200 توییت را به شما نشان می‌دهد که شامل تفکیک همه نمایش‌ها در توییتر و سایر شماره‌های تعامل است.

نکته حرفه‌ای: می‌توانید با مرتب‌سازی ستون «متن توییت» بر اساس حروف الفبا و حذف ردیف‌هایی که با علامت @ شروع می‌شوند، همه پاسخ‌های @ را از اکسل حذف کنید.

6. بهترین طول توییت (تعداد کاراکتر)

در حال حاضر توییت‌ها می‌توانند حداکثر 280 کاراکتر داشته باشند. اینکه مناسب ترین طول توییت چقدر است، بستگی به نوع فعالیت و حساب شما دارد. برای مثال، فالوورهای یک سخنران انگیزشی به دنبال طوفان‌های توییتری مملو از اطلاعات مفید هستند؛ در حالی که دنبال‌کنندگان یک حساب خبری یک جمله کوتاه می‌خواهند که یک لینک را معرفی کند.

طول توییت شما می‌تواند بر نحوه تعامل مخاطبان شما با آن تاثیر بگذارد. با محاسبه میزان مشارکت مخاطبانتان بر اساس طول توییت، می توانید بفهمید که آیا آن‌ها توییت‌های کوتاه، متوسط ​​یا طولانی را دوست دارند.

چگونه این تحلیل داده توییتر را به دست بیاورم؟ برای یافتن این آمار لازم است اطلاعات را در اکسل یا Google Sheet تحلیل کنید. ابتدا باید از داشبورد آنالیز داده توییتر یک خروجی اکسل از توییت ها بگیرید، سپس روی آن در نرم افزار اکسل کار کنید.

برای این کار، به راحتی در کنار ستون توییت، از فرمول محاطبه طول یا تعداد کاراکتر اکسل (=LEN) استفاده کنید و در یک ستون طول توییت ها را به دست بیاورید. اکنون یک نمودار با این ستون و ستون نرخ تعامل که در خروجی آنالیز توییتر است بسازید تا به روشنی متوجه شوید مخاطبان شما بیشتر توییت کوتاه می پسندند یا طولانی. مثلاً در مثال زیر، مخاطب عمدتاً با توییت‌های متوسط (150 کاراکتری) مشارکت داشتند.

طول توییت در مقابل تعامل


برخی از تحلیل داده های توییتر که در ادامه هم می آید، نیاز به کار با اکسل دارد.

آماده استفاده از اکسل نیستید و می خواهید ساده تر این آنالیز را به دست بیاورید؟ نگاهی به ابزارهای تحلیل داده توییتر بیندازید و یا یک راست سراغ نمونه بومی آن بروید: دیتامی، سامانه پایش فضای مجازی


7. درصد در دسترس بودن توییت

دسترسی به توییت (Tweet reach) یک تحلیل داده توییتر است که نشانگر درصد تعداد افرادی از مخاطبان شما است که توییت شما را می‌بینند. درصد دسترسی شما (Your reach percentage) به تعداد کل افرادی که توییت شما را می‌بینند تقسیم بر تعداد کل دنبال‌کنندگان شما است. با این تحلیل، می توانید بیابید کدام توییت‌ها را باید چندین بار به اشتراک بگذارید تا مخاطبان بیشتری را تحت تأثیر قرار دهید (احتمالاً باید دوباره اشتراک‌گذاری کنید).

چگونه این داده‌ها را پیدا کنم؟ این تحلیل از داده های توییتر هم باید با کمک اکسل ساخته شود. از آنجایی که شما از قبل آمار نمایش‌های توییتر خود را دارید، کافی است Impression ها را بر کل فالوورها تقسیم کنید.

درصد رسیدن توییت

مثلاً این داده برای یک حساب مشابه لایف وب حدود 2% است؛ یعنی با هر توییت به طور متوسط به حدود 2 درصد از فالوورهای خود می‌رسیم.

(یکی از مواردی که این آمار در نظر نمی‌گیرد تأثیر اشتراک‌گذاری ویروسی (viral sharing) است. Impression ها ممکن است شامل افرادی باشد که شما را دنبال نمی‌کنند، بنابراین درصد واقعی فالوورهای شما ممکن است کمی تغییر کند، به خصوص اگر توییت‌هایی را تبلیغ می‌کنید. ما همچنین یک فرض کلی می‌کنیم که یک شخص فقط یک بار توییت ما را می‌بیند.)

8. مقایسه هشتگ‌ها و یافتن بهترین هشتگ

هشتگ‌ها مانند کلیدواژه‌های توییتر هستند. آن‌ها باید باعث ایجاد تعامل و دسترسی شوند؛ در غیر این صورت، شما باید آن ها را تغییر دهید. با نگاه کردن به داده‌های موجود در داشبورد تحلیل داده توییتر خود، میزان عملکرد هشتگ‌های خود را بشناسید.

نحوه یافتن این داده‌ها: کافی است در اکسل خروجی خود از توییت ها، آن ها را با هشتگ های خود فیلتر کنید و با سلول‌های به‌دست‌آمده، میانگین impressin ها، تعامل و نرخ تعامل توییتر (و هر معیار دیگری را که ممکن است بخواهید دنبال کنید) بگیرید. اگر این کار را برای هر هشتگ خود انجام دهید، می توانید نرخ مشارکت هر هشتگ را با هم مقایسه کنید و بهترین هشتگ هایتان را بشناسید.

9. بهترین ساعت ارسال توییت

Tweet impressions معیاری است که به شما می‌گوید چند نفر توییت شما را دیده‌اند. مخاطبان شما در زمان‌های مختلف آنلاین هستند. به عنوان مثال، مشاغل حرفه‌ای که هر روز به دفتر مراجعه می‌کنند، احتمالاً در زمان ناهار و بعد از ساعات کاری آنلاین هستند، در حالی که کارمندان دورکار احتمالاً به طور پراکنده در روز به توییتر دسترسی دارند.

اگر زمان این impression ها را با هم روی نمودار مقایسه کنید، می توانید متوجه شوید بیشترین ساعاتی که توییت های گذشته شما توسط مخاطبین دیده می شدند کدامند. بنابراین مخاطبین شما این ساعات وقت بررسی پیام هایتان را دارند؛ پس در این ساعات توییت کنید.

چگونه این تحلیل داده را از توییتر استخراج کنم؟ کافی است در فایل اکسل خروجی توییت هایتان، ستون زمان را به حالت ساعت و دقیقه تغییر دهید. این کار نیاز به جداسازی زمان از تاریخ دارد که با کمی دانش اکسل یا مشاوره از متخصصین، به راحتی می توانید انجام دهید.

اکنون با دو ستون «تعداد impression» و زمان که ساختید، می توانید نمودار میله ای در اکسل تولید کنید که به صورت بصری به شما نشان دهد چه ساعتی برای توییت مناسب تر است. در مثال زیر برای اکانت مشابه لایف وب، به نظر می رسد در ابتدای ساعات کاری (7 و 8 صبح) و در زمان ناهار (12 و 1 ظهر) و نیز بعد از ظهر حدود 7 و 8 شب، مناسب ترین زمان ها برای توییت خواهد بود.

برداشت‌ها بر اساس زمان روز توییت

10. بهترین روزها برای مشارکت و نرخ تعامل بالا

مخاطبان شما در برخی از روزها نسبت به روزهای دیگر با توییت‌های شما تعامل بیشتری خواهند داشت. فهمیدن اینکه چه نوع پست‌هایی در روزهای مختلف بهترین عملکرد را دارند، به شما کمک می کند حساب خود را بهینه کنید و با مخاطبان خود ارتباط بهتری داشته باشید.

کل مشارکت‌های توییت هایتان به شما می‌گوید که چه زمانی برنامه اشتراک‌گذاری خود را در یک روز خاص تغییر دهید تا از مخاطبان کاملاً درگیرتر بهره ببرید. نرخ تعامل‌تان به شما می‌گوید که کدام روز از هفته یک پست فردی از نظر نرخ تعامل بهترین عملکرد را دارد.

نحوه یافتن این داده‌ها: همانطور که برای نمایش‌ها بر اساس ساعات روز انجام دادیم، باید یک ستون جدید در اکسل ایجاد کنیم و فرمول (=CHOOSE) روز هفته را از تاریخ استخراج کنیم. سپس با دو ستون نرخ تعامل و روز هفته، یک نمودار میله ای بسازیم. این تحلیل داده توییتر به ما نشان می دهد چه روزی برای جذب مشارکت بیشتر فالوورها، برای توییت کردن مناسبت تر است.

نحوه یافتن داده‌ها

11. نرخِ کامل دیدن ویدئوها

ویدئوها یک قالب محتوای محبوب در بسیاری از پلتفرم‌های رسانه های اجتماعی از جمله توییتر هستند. برای کمک به شما در ایجاد ویدیوهای بهتر در توییتر، توییتر یک داشبورد جدید Analytics برای ویدیوه ایجاد کرده است.

جدا از تعداد بازدید ویدیو، توییتر یک آمار قدرتمند دیگر را ارائه می‌کند: نرخ کامل دیدن (Completion rate)، تعداد کل افرادی که آن را به پایان رساندند تقسیم بر تعداد کل افرادی که ویدیو را دیدند. نرخ تکمیل شما براساس زمانی که ویدیو را پست کرده‌اید، طول ویدیوی توییتر شما و سایر عوامل تغییر می‌کند. توجه به نرخ تکمیل ویدیو به شما کمک می‌کند محتوای ویدیوی خود را برای عملکرد بهتر بهینه کنید.

نحوه پیدا کردن این داده: در داشبورد تحلیل داده توییتر خود، «More» را از نوار پیمایش بالا و سپس «Videos (beta)» را انتخاب کنید. به ستون سمت راست در جدول توییت‌ها نگاه کنید. نرخ تکمیل پس از بازدیدهای ویدیو (Video views) فهرست شده است.

نرخ تکمیل ویدئو

 

کار با داشبورد تحلیل داده توییتر را شروع کنید!

به نظر شما اطلاعاتی که از آنالیز توییتر می‌توان به دست آورد شگفت انگیز نبود و به بهتر حرکت کردن شما در این شبکه اجتماعی کمک نمی کند؟ اصولاً نظارت بر فضای مجازی و به ویژه شبکه های اجتماعی، از اقدامات مهم کسب و کارها در فضای امروزی است. اطلاعات زیادی از شما در این شبکه‌ها وجود دارد که لازم است از آن‌ها مطلع باشید.

اما دسترسی به این اطلاعات و تحلیل آن، نیازمند ابزار است و بدون آن شاید نشود به سادگی انجام گردد. برای پایش شبکه های اجتماعی مختلف مانند توییتر که در این متن خواندید، می توانید از یک ابزار ایرانی که توسط شرکت لایف‌وب طراحی شده استفاده کنید. مشتریان بزرگی به ما اعتماد کرده اند؛ شما هم می توانید یکی از آن‌ها باشید!

درخواست مشاوره و دمو

آنالیز داده توییتر تحلیل توییتر تحلیل داده توییتر
اشتراک‌گذاری در فیس‌بوک اشتراک‌گذاری در توئیتر
دیدگاه خود را بنویسید لغو پاسخ

ایمیل شما منتشر نخواهد شد.قسمت‌های مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو در نوشته‌ها
دسته‌بندی‌ها
  • آموزش رصد فضای مجازی
  • اخبار لایف وب
  • تحلیل شبکه‌های اجتماعی
منتخب سردبیر
  • بولتن چیست؟ + معرفی محصولی ایرانی برای ساخت بولتن از رسانه‌ها
    بولتن چیست و چطور بولتن خبری بسازیم؟
  • جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۱ از نگاه کاربران شبکه‌های اجتماعی
    بحث بر انگیزترین فیلم جشنوارهٔ فجر ۱۴۰۱ از نظر کاربران شبکه‌های اجتماعی
  • تحلیل احساسات کاربران نسبت به بحران گاز در زمستان ۱۴۰۱
  • افزایش ۳ برابری بازدید کانال‌های پروکسی در تلگرام پس فیلترینگ و اعمال محدودیت‌های اینترنت در ایران
    تحلیل تاثیر محدودیت‌های اینترنت بر انتشار پروکسی در تلگرام
  • تجربه تیم اسنپ در استفاده از سامانه تحلیل داده لایف‌وب
    تجربه تیم اسنپ در استفاده از گزارشات تحلیلی لایف‌وب
برای دریافت اطلاعات بیشتر و مشاوره با کارشناسان در مورد محصولات لایف‌وب، با ما تماس بگیرید. | شماره تماس: 02187700133

لایف‌وب با در اختیار داشتن کلان داده‌ شبکه‌های اجتماعی، وب‌سایت‌ها و رسانه‌های چاپی و با پردازش مبتنی بر هوش مصنوعی، امکان رصد و پایش فضای مجازی را فراهم می‌کند.

آدرس: خیابان شهید بهشتی، خیابان میرعماد، کوچه یازدهم، پلاک 13

پست الکترونیکی : info@lifeweb.ir
شماره تماس 87700133-021
درباره ما
  • معرفی لایف‌وب
  • تماس با ما
  • بلاگ
  • فرصت شغلی
  • سوالات متداول
  • طرح همکاری در فروش
محصولات
  • سامانه رصد و پایش شبکه‌های اجتماعی (دیتامی)
  • آنالیز و تصویر برند (برندمی)
  • گزارش‌های تحلیلی از فضای مجازی (اینفومی)
بهترین مطالب بلاگ
  • سوشال لیسنینگ چیست؟
  • افکار عمومی و تاثیر روندنگاری بر مدیریت آن
  • روابط عمومی دیجیتال چیست؟
راهکارهای لایف‌وب
  • برندها
  • روابط عمومی
  • مراکز پژوهشی

© کلیه حقوق این سایت متعلق به شرکت لایف‌وب می‌باشد.

جستجو

برای جستجو روی Enter و برای بستن ESC را بزنید